Contactgegevens

Badhuiskade, Den Haag

Van Leijenberghlaan, Amsterdam

Demkaweg, Utrecht

Nieuwe binnenweg, Rotterdam

Markendaalseweg, Breda

info@hilbergverhuizingen.nl

Contactformulier

Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken.

Contactformulier

Wij hebben verschillende vestigingen door heel Nederland en kunnen hierdoor overal in Nederland betaalbaar verhuizen mogelijk maken. Vul de contactformulier in zodat wij uw verhuizing en verhuisdatum kunnen bespreken. Kostbare en breekbare voorwerpen worden vaak ingepakt met inpakpapier of noppenfolie (bubblewrap). Daarnaast worden al uw matrassen verpakt in matrashoezen. Indien nodig hebben wij speciale kisten voor het verhuizen van verlichting/kroonluchters. Bij het inladen van de verhuiswagen gebruiken wij voldoende dekens en alles wordt netjes vastgezet met sjorbanden.

Hilberg Verhuizingen werkt met uiterst competente mensen met de nodige ervaring, professionele kwaliteiten en ethische en morele waarden. Wij staan voor een transparant aanbod en voor duidelijke communicatie.

Wij houden rekening met het volume van uw inboedel, de afstand tussen de verschillende locaties, trappen, inpakwerkzaamheden, montagewerkzaamheden en andere gerelateerde factoren. U ontvangt van ons vervolgens een vrijblijvende offerte op maat.

Voor het aanvragen van een offerte adviseren wij u om het aanvraag formulier in te vullen. U ontvangt dezelfde dag nog een prijsschatting op maat per e-mail.

Ons verhuisbedrijf is landelijk actief en heeft onder andere standplaatsen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Breda.