Montage service

Wanneer u bent verhuisd naar uw nieuwe locatie, komen er ongetwijfeld nog tal van klussen op uw pad. Wanneer u hier zelf niet de tijd voor heeft, kan Hilberg Verhuizingen u van dienst zijn met ons montage service. Ons montageteam bestaat uit 9 erkende monteurs.

Het eindresultaat van uw aankoop staat of valt met de kwaliteit van de montage. Hilberg Verhuizingen garandeert u dat deze uitermate professioneel uitgevoerd wordt door ons eigen montageteam.
Voor u niets minder dan perfectie.

Perfecte uitvoering
Onze rol naar u toe is ten eerste informerend en adviserend. Maar als het om de uitvoering gaat zijn wij scherp sturend. Wij werken uitsluitend met ons eigen team van professionele en speciaal opgeleide monteurs.  Zo kunnen we absoluut garanderen dat u het beste van het beste krijgt en dat u optimaal kunt genieten van uw aankoop.

Ervaren montageteam
Het monteren van bijvoorbeeld een op maat gemaakt wandsysteem is een klus waarbij ervaring en zorgvuldigheid absoluut noodzakelijk zijn voor een perfect eindresultaat.

Onze ervaren en gedreven monteurs zijn zeer goed op elkaar ingespeeld, waardoor er nauwkeurig en efficiënt gewerkt kan worden.

Eigen team van stylisten
Maar Hilberg Verhuizingen biedt meer. U wilt dat het totale plaatje klopt? Ons eigen team van stylisten kan zorgen voor de afstyling met de juiste accessoires. Wij vertrekken niet voordat we blije gezichten zien. Die garantie kunnen wij u gemakkelijk geven. Onze bevlogen medewerkers zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Op basis van uw wensen brengen wij graag een offerte uit voor uw montagewerkzaamheden. U kunt deze aanvragen door hier te klikken en uw gegevens in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u vragen over onze diensten? Of wilt u liever telefonisch de werkzaamheden bespreken? Dan kunt u ook contact opnemen door te bellen via 085 – 1303759.