Verhuislift service

Soms passen de grotere items niet door het trappenhuis. Door gebruik te maken van een verhuislift, heeft u daar geen zorgen over. Daarnaast loopt u geen risico dat de trap of het trappenhuis beschadigd raakt. De verhuislift leveren wij met een operator. U hoeft dus niet zelf aan de slag met de lift

De verhuislift wordt bediend door onze ervaren vakmensen van Hilberg Verhuizingen. U hoeft dus niet zelf aan de slag met de lift. De lift kan ingezet worden om uw goederen uit uw oude woning te halen, maar ook om de spullen in uw nieuwe woning te krijgen. De operator van de verhuislift helpt mee tijdens de verhuizing.

Safety first!

Een belangrijk voordeel van een professionele verhuizing is dat het transport van uw inboedel veilig gebeurt. Als u de verhuis zelf doet bestaat de kans dat er dingen beschadigd raken: een ervaren verhuisbedrijf weet echter precies hoe de verhuizing moet gebeuren en brengt uw inboedel veilig naar de nieuwe woonplaats.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een particuliere of zakelijke verhuizing via de offerte button. Onze specialisten voorzien u graag van advies omtrent uw verhuizing. Na het invullen en versturen van de aanvraag, wordt er tijdens kantooruren binnen één uur contact met u opgenomen.