Verhuisservice

Hilberg Verhuizingen heeft voor u een uitgebreide verhuisservice. Naast het inpakken, vervoer en de bijkomende klussen, bieden wij ook de mogelijkheid uw spullen tijdelijk onder te brengen in onze opslagruimtes. Wij beschikken over een verhuislift service, voor het geval u op een hoger gelegen etage woont.

Op basis van uw wensen brengen wij graag een offerte uit voor uw particuliere verhuizing. U kunt deze aanvragen door hier te klikken en uw gegevens in te vullen. Onze verhuisspecialist neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u vragen over onze diensten, dan kunt u ook contact opnemen door te bellen via 085 – 1303759.

verhuisservice piano verhuisservice

Verhuisservice Hilberg Verhuizingen

 

Pianovervoer
Pianovervoer is niet eenvoudig. Een piano of een vleugel vraagt om een aparte, specialistische benadering wanneer ze verhuisd moe
ten worden. Hilberg Verhuizingen heeft deze kennis van piano verhuizen in huis. Wij hebben veel ervaring in het vervoeren van kostbare en kwetsbare piano’s en vleugels.

In de loop der jaren hebben wij speciale hulpmiddelen ontwikkeld, die het pianovervoer vereenvoudigen en de kans op schade minimaliseren. Door het gebruik van eigen materialen zijn wij niet afhankelijk van andere partijen wat onze bedrijfszekerheid garandeert.

Inpakservice
Ziet u op tegen het inpakken of om al een week voor uw verhuizing tussen de verhuisdozen te moeten wonen? Maak dan gebruik van onze handige inpakservice.

Inpakken uit handen genomen
Onze verhuizers kunnen het u vergemakkelijken. Zij kunnen uw gehele inboedel inpakken of indien gewenst een deel. Een dag voor de verhuizing komen onze collega’s met verhuisdozen de goederen al bij u inpakken. Hierdoor heeft u tot het laatste moment geen verhuisdozen in huis en kunt u al uw aandacht op uw nieuwe huis richten. Door onze jarenlange ervaring en het gebruik van de juiste materialen kunnen zij uw eigendommen op de juiste wijze verpakken en veilig verhuizen. Indien gewenst kunnen wij naast het inpakken ook alle goederen weer in de kasten plaatsen en alle verhuisdozen mee terug nemen.