Verhuislift service

Verhuislift huren
Soms passen de grotere items niet door het trappenhuis. Door een verhuislift te huren, heeft u daar geen zorgen over. De lift kan ingezet worden om uw goederen uit uw oude woning te halen, maar ook om de spullen in uw nieuwe woning te krijgen. Daarnaast loopt u geen risico dat de trap of het trappenhuis beschadigd raakt.

De verhuislift verhuren wij met een professionele operator (in het bezit van VCA). U hoeft dus niet zelf aan de slag met de lift. De operator van de verhuislift helpt tevens mee tijdens de verhuizing.

Voordelen

Er zijn een aantal voordelen aan het verhuislift huren namelijk:

  • Grotere objecten kunnen naar boven wanneer uw trappenhuis of voordeur te klein is.
  • Uw meubels beschadigen niet en het trappenhuis raakt ook niet beschadigd.
  • Efficiëntie, u hoeft niet naar boven en beneden te lopen met alle meubels en dozen.
  • Belangrijk: versnelt de werkzaamheden enorm!

Waar moet u rekening mee houden tijdens het gebruik van een verhuislift?

Er zijn zaken waar u rekening mee moet houden, hieronder zijn de belangrijkste uitgelegd:

1) De spullen dienen goed ingepakt te zijn. Kleinere spullen in verhuisdozen en meubels met inpakfolie.

2) De plek om de verhuislift neer te zetten. Deze kan bijvoorbeeld tot maximaal 10m van het pand geplaatst worden, er mogen geen auto’s onder staan. Daarnaast moet er rekening gehouden worden met de vrije parkeerplekken. Handig hierbij is uw eigen auto parkeren op de plaats die u nodig heeft, hierdoor weet u zeker dat de plek leeg is.

3) Er mogen geen lantaarnpalen, reclameborden, of bomen in de weg zitten. Houdt er dus rekening mee dat de lift inclusief het meubilair langs alle mogelijke hindernissen kan.

4) Het raam of de deur moet open of verwijderd kunnen worden en de objecten moeten erdoorheen passen, meet dit dus van tevoren op.

5) Het hefvermogen van de lift moet voldoende zijn voor de zwaarste spullen. Een sterke verhuislift heeft een capaciteit van maximaal 300 kg.

6) Er zit een maximum aan hoeveel u kunt verplaatsen in een bepaalde tijd, zo staat een uur met de verhuislift ongeveer gelijk aan 12m3. Dit heeft natuurlijk ook te maken met hoe hoog u moet zijn, heeft u dus veel spullen te verhuizen, dan zult u de lift langer nodig hebben.

Om zeker te zijn dat u aan alles denkt kunt u contact opnemen met onze verhuisspecialist.

verhuislift huren
Op basis van uw wensen brengen wij graag een offerte uit voor de lift werkzaamheden. U kunt deze aanvragen door hier te klikken en uw gegevens in te vullen. Onze verhuisspecialist neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u vragen over onze diensten, dan kunt u ook contact opnemen door te bellen via 085 – 1303759.