Verhuisservice Amsterdam – Low Budget Verhuisbedrijf in Amsterdam

Uw volledige inboedel of alleen de grote stukken laten verhuizen? Schakel onze verhuisservice Amsterdam in voor uw verhuizing in/naar Amsterdam en profiteer van onze laagste prijs garantie!

1. Verhuisservice Amsterdam

Hilberg Verhuizingen heeft voor u een uitgebreide verhuisservice Amsterdam. Naast onze inpakservice, vervoer en de bijkomende klussen, bieden wij ook de mogelijkheid uw spullen tijdelijk onder te brengen in onze opslagruimte Amsterdam. Wij beschikken over een verhuislift service, voor het geval u op een hoger gelegen etage woont.

> Lees over onze montageservice

Op basis van uw wensen brengen wij graag een offerte uit voor uw particuliere verhuizing in Amsterdam. U kunt deze aanvragen door hier te klikken en uw gegevens in te vullen. Onze verhuisspecialist Amsterdam neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om uw verhuizing en verhuisdatum te bespreken. Heeft u vragen over onze verhuisdiensten, dan kunt u ook contact opnemen door te bellen via 085 – 1303759.

verhuisservice piano verhuisservice

Verhuisservice Hilberg Verhuizingen

2. Verhuisservice Amsterdam: Piano 

Piano transport in Amsterdam is niet eenvoudig. Een piano of een vleugel vraagt om een aparte, specialistische benadering wanneer ze verhuisd moeten worden. Hilberg Verhuizingen heeft deze kennis van piano verhuizen in huis. Wij hebben veel ervaring in het vervoeren van kostbare en kwetsbare piano’s en vleugels.

In de loop der jaren hebben wij speciale hulpmiddelen ontwikkeld, die het pianovervoer vereenvoudigen en de kans op schade minimaliseren. Door het gebruik van eigen materialen zijn wij niet afhankelijk van andere partijen wat onze bedrijfszekerheid garandeert.

3. Verhuisservice Amsterdam: Inpakservice 

Ziet u op tegen het inpakken of om al een week voor uw verhuizing in Amsterdam tussen de verhuisdozen te moeten wonen? Maak dan gebruik van onze handige inpakservice.

Onze verhuizers Amsterdam kunnen het u vergemakkelijken. Zij kunnen uw gehele inboedel inpakken of indien gewenst een deel. Een dag voor de verhuizing komen onze collega’s met verhuisdozen de goederen al bij u inpakken in Amsterdam. Hierdoor heeft u tot het laatste moment geen verhuisdozen in huis en kunt u al uw aandacht op uw nieuwe huis richten. Door onze jarenlange ervaring en het gebruik van de juiste materialen kunnen zij uw eigendommen op de juiste wijze verpakken en veilig verhuizen. Indien gewenst kunnen wij naast het inpakken ook alle goederen weer in de kasten plaatsen en alle verhuisdozen mee terug nemen.

Klik hier voor een gratis offerte


4. Verhuizing doorgeven Gemeente Amsterdam informatie:

  • Een verhuizing binnen Amsterdam verwerkt de gemeente op werkdagen binnen 24 uur. Een verhuizing naar Amsterdam vanuit een andere gemeente duurt ongeveer 5 werkdagen. Verhuist u naar een koopwoning? Dan kan de verwerking volgens de gemeente 6 werkdagen duren.
    Let op: geeft u uw verhuizing van tevoren door, dan wordt uw melding bewaard tot de verhuisdatum. Dan pas begint de termijn van 24 uur of 5/6 werkdagen.
  • U kunt bij de gemeente Amsterdam inloggen op -> Mijn Amsterdam controleren of uw verhuizing is verwerkt.
  • Voor drinkwater moet u zelf uw verhuizing doorgeven aan Waternet.
  • Krijgt u een toeslag van de Belastingdienst of hebt u een uitkering? Dan raadt de gemeente u aan om uw adreswijziging ook aan deze instanties door te geven. Daarmee voorkomt u dat u later geld moet terugbetalen.
  • Een verhuizing doorgeven Gemeente Amsterdam kan 4 weken van tevoren en maximaal 5 dagen erna. Geeft u het later door? Dan wordt volgens de gemeente de dag van doorgeven de verhuisdatum.
  • Geef uw adreswijziging niet te laat aan! Verhuisservice Amsterdam nodig? -> klik hier voor een gratis verhuisofferte

5. Parkeervergunning bij verhuizing binnen Amsterdam

Volgens de gemeente verhuist uw parkeervergunning niet automatisch mee. Kijk daarom op de pagina; parkeervergunning wijzigen wat u moet doen als u gaat verhuizen binnen Amsterdam.

6. Parkeervergunning bij verhuizing naar Amsterdam

Gaat u verhuizen naar Amsterdam en heeft u een parkeervergunning Amsterdam nodig? Kijk dan op de pagina; parkeervergunning aanvragen voor meer informatie zodra u bent ingeschreven op uw nieuwe adres.